HTML

Tabulátor

A téma itt a tablet, másként táblagép netán médiatablet mint új – forradalmi és mágikus – termékkör. Alapvetésünk pedig: a táblagép nem PC, hanem valami más, valami poszt-PC valami. Az, hogy mi, menet közben fog kiderülni. Egyébként a blog sem PC, mert az borzasztóan unalmas.

Utolsó kommentek

Címkék

10.1 (2) 8 (1) 8.9 (1) 9 (1) a500 (1) acer (1) android (2) app (1) apple (5) asus (1) barnes & noble (1) blackberry (2) eee (1) e book (1) e könyv (1) forgalmazas (1) galaxy (3) galaxy tab (1) google (1) iconia (1) ipad (3) ipad 2 (3) japán (1) launch (1) lg (1) microsoft (1) motorola (1) nemzetközi (1) newsday (1) nook (1) nook color (1) ntt (1) optimus pad (1) pad (1) papírkönyv (1) playbook (2) rim (2) samsung (4) szabadalom (1) szivacs (1) tab (4) tablet (1) touchwiz (1) transformer (1) ux (1) vodafone (1) w500 (1) Címkefelhő

2011.03.29. 17:09 Tabula Rasa

My Little iPad 2

Címkék: apple szivacs ipad 2

Eredetileg azt gondoltam, hogy írok majd egy élménybeszámolót, egy hands-on bemutatót, de egyelőre várok vele. Szombaton sikerült vennem egy iPad 2-t (64 GB, wifi only), szóval elméletileg lenne mivel, miről.

Csakhogy úgy jártam: halott a hátoldali kamera. Gugliztam néhány órát az ügyben, és kiderült, hogy az iPhone 4-gyel annak idején előfordult – a beszámolók szerint elég nagy számban – ugyanez a hiba. A preinstalled Camera app egyáltalán nem működik, nem fagy ki a szó szoros értelmében, mert elvétve reagál a gombok lenyomására, de a rekesz sehogyan sem nyílik ki. Ami azért érdekes, mert az előlapi webkamera egyébként működik, más alkalmazásokban tudom használni (és jelentem: tényleg szar a minősége.)

 

Próbáltam restartot, resetet, feltettem a friss iOS-verziót – semmi sem segített. Furcsállom egyébként, hogy az iPhone 4-gyel szerezett tapasztalatok után ugyanezt a bugot tudja produkálni az iPad 2-nél is az Apple.

 

Hát te is, fiam, Steve?

 

A lényeg a lényeg: a készletek kifogytak, így instant cserére nincs sansz, viszont a gépet 6 napon belül vissza kell vinnem ahhoz, hogy legalább papíron el tudják indítani a procedúrát – különben garanciális szerviz következne. Ezt holnap lezavarom, és kíváncsian várom, hogy mikor lesz cserekészülék.

 

Addig a bemutató elhalasztva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tabulator.blog.hu/api/trackback/id/tr702782471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása