HTML

Tabulátor

A téma itt a tablet, másként táblagép netán médiatablet mint új – forradalmi és mágikus – termékkör. Alapvetésünk pedig: a táblagép nem PC, hanem valami más, valami poszt-PC valami. Az, hogy mi, menet közben fog kiderülni. Egyébként a blog sem PC, mert az borzasztóan unalmas.

Utolsó kommentek

Címkék

10.1 (2) 8 (1) 8.9 (1) 9 (1) a500 (1) acer (1) android (2) app (1) apple (5) asus (1) barnes & noble (1) blackberry (2) eee (1) e book (1) e könyv (1) forgalmazas (1) galaxy (3) galaxy tab (1) google (1) iconia (1) ipad (3) ipad 2 (3) japán (1) launch (1) lg (1) microsoft (1) motorola (1) nemzetközi (1) newsday (1) nook (1) nook color (1) ntt (1) optimus pad (1) pad (1) papírkönyv (1) playbook (2) rim (2) samsung (4) szabadalom (1) szivacs (1) tab (4) tablet (1) touchwiz (1) transformer (1) ux (1) vodafone (1) w500 (1) Címkefelhő

2011.03.29. 11:35 Tabula Rasa

Fizetett rajongók lelkendeztek az új Galaxy Tabokért?

Címkék: samsung tab galaxy

Ma bulvárral nyitunk. Egy blogger utánament annak, hogy mégis hogyan tudott a Samsung egy olyan videóval előállni a karcsúsított Galaxy Tabok premierjén, melyen három New York-i polgár lelkesen mesél arról, hogy mennyire fantasztikusak ezek az új tablatek, sőt sokkal hatékonyabbak velük a hétköznapok, és egyáltalán: tisztább, szárazabb érzés, meg még az orrodat is tisztíccsa. A kérdéses videó rövid verziója egyébként napokig teaserként volt látható a márka hivatalos oldalán, a bemutatón aztán a teljes anyagot levetítették. A Samsung állítólag úgy beszélt a filmről, hogy az a valódi történeteket mesél el, nem fikció.

 

Az egyébként újságíró szerzőnek akkor támadtak a felvétel hitelességével kapcsolatban kételyei, amikor a CTIA-n azt látta, hogy aj 8,9 és 10,1 colos – REKORDVÉKONY – táblákat a Samsung vitrin mögé zárta, kikapcsolt állapotban. Ehhez képest furcsa volt, hogy a látszólag március 3-án, hetekkel korábban forgatott videóban szereplő három user úgy beszélt, mintha jó ideje használná a gépeket, amelyeket még a sajtó is csak zárt ajtók mögött kapcsolhatott be egyáltalán.

 

Rövid googlizással a blogger kiderítette, hogy a film két interjúalanya közül kettő színész, a harmadik pedig egy filmes, aki többek között a Samsungnak is dolgozott már. Azaz meglepő módon egy áldokumentumfilmet, magyarán reklámot láthatott a közönség. A szerző még arra is rájött, hogy a videóban rövid ideig felbukkanó újságcikk valójában az ő TIME-ban megjelent Galaxy Tab bemutatója (az első modellről), melyben több hiányosságra is felhívta a figyelmet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tabulator.blog.hu/api/trackback/id/tr722781415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása